Monday, May 24, 2010

NeoBux

NeoBux ni diperkenalkan oleh kawan aku 2 bulan yang lalu. Kepada sesiapa yang berminat bleh cuba le. Free je kalo nak join. Kepada sape2 yang dah lama join mungkin dah dapat hasilnya.

NeoBux memang diakui ramai blogger diseluruh dunia antara PTC (paid to click) yang terbaik dunia.Tidak seperti program PTC yang lain,kebanyakkannya SCAM atau lebih tepat tidak membayar dan sebab itu NeoBux mampu bertahan sampai sekarang.

Artikel kali ini aku nak terangkan seberapa ringkasnya apa itu NeoBux dan bagaimana kita boleh buat duit dengannya tanpa perlu mengeluarkan 1 sen pun dari wallet. Ingat! tanpa MODAL!

Apa itu NeoBux?

Neobux merupakan program PTC (paid to click) sama juga dengan PTC yang lain, iaitu program yang membayar ahlinya hanya untuk melihat iklan sahaja.Masa untuk kita melihat iklan itu diantara 7-10 saat bergantung kepada iklan yang diberi. Selesai sahaja melihat iklan,secara automatik earning akan dikreditkan kedalam akaun NeoBux korang.

Perlu juga kita tahu,banyak website PTC yang menawarkan sistem seperti NeoBux. Dan ramai yang sudah tertipu (tidak membayar ahlinya).Berbeza dengan neobux yang terbukti sudah membayar kepada ahlinya.

Bagaimana Untuk Mendaftar?

Senang je, hanya perlu masuk ke laman web Neobux dan klik link Register untuk mulakan pendaftaran.

Untuk mendaftar dengan NeoBux, sila klik dekat SINI

SEMOGA BERJAYA :-)

No comments: