Tuesday, August 10, 2010

Oh my baby!!!

Aduhai tak sabo rasenye nak tgk rupa anak aku nih...mula2 ingat maleh nak scan tapi sekarang aku da pregnant 7 bulan. Mak n bapak mertua tak habis2 tanya, diaorang nak tahu sgt anak aku nih lelaki or pompuan.. Al-maklumlah anak2 dan cucu2nye sume lelaki so kalo dapat pompuan excited le ckit agaknye.

Aku tak kisah sangat, yang penting sempurna, sihat dan selamat udah le..My hubby pun tak sabo gak so dia ajak le aku g scan kat klinik singapore.. Jeng..jeng..jeng...nak tau resultnye...haaaa tgk le tuh



nampak dia punye 'little bird' le... heee..heee

Alhamdulillah anak aku lelaki rupanya...patutlah aktif semacam je. Dulu2 sblm kawin aku pernah ada niat, kalo baby sulung biarlah lelaki tapi kalo pompuan pun aku terima gak.. tak sangka niat aku dulu jadi kenyataan rupanya. Sekarang nih tak sabo rasanye nak tunggu baby lahir..sok dah nak posa. Harap2 tahun ni aku dapat puasa penuh, insyaallah...

2 comments:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

Azliza said...

Terima kasih atas ingatan yang ikhlas