Monday, June 28, 2010

Bosan sungguh!!!

Uwaaa....Rasa nak nangis bila bosan nih.. takde apa2 yang best kat tv pun. Ni lagi satu hal, dah le beruk band ni lembab sungguh. Penat betui aku tunggu nak loading/masuk satu2 page/website. Tak ujan pun ada masalah..geram betui

Nak kaco Si Boboy dia tido plak..kesian kat dia. Big boss balik keja pun lambat lagi. Aku nak kaco sape nih? Alahai bosan sungguh..tolonglah bagi aku idea apa nak buat bila bosan?

Nak tido, awal lagi..yang aku tau bila bosan nak makan je. Dah senak perut aku dok melantak dari tadi dah. Melantak sorang2 pulak tuh, tak best langsung!!! Alamatnya bertambah le berat aku kalo hari2 camnih..

Huh nak melalak sorang2 malam2 camnih, silap2 orang sebelah kata aku mengong. Tak pasal2 kena hantar spital lak..

Tolonglah nasihatkan aku yang bosan nih untuk buat yang ada pekdah ckittt.... uwwwaaaaaa

4 comments:

Norasikin said...

Buat la kraftangan. Setahun siap satu pun ok la

suri said...

salam kawan..
thnks sb sanggup update komen kt blog ni..

ok..boring?
apa kata bljar sulam manik.ha skrg org dah cibuk menempah baju raya..amillah upah pasti ia akan mendatangkan hasil yang lumayan..kalu tak tahu nak bt sulam maik cari kat ruang maya ada jual buku sulam manik.

hur, sulam reben..pun blh gak.tapi kerja dia agak rumit sikt kena tarik2 rebenlah itu ni..hehee..

layan le fb..kot mana tahu dapat jejak semula bekas tapawer (bekas pakwe) yg lama tu kmbli..hehee (itu pun klu adik mis blum kwin lagi lee)

kerja yang senag usik telinga org yang sdg tdo ntenyak tu dgn lidi ke..dg benang..pasti dia akan tergelak geli gemalai masa tdo..klu org tu terjaga apa lagi kita laaaaaaaaariiii

Jijahh @ f.k said...

mmm ... mesti ada sesuatu yg buat boring tu ...
jijah kalo boring ... biasa layan astro .. kalo takde astro .. mula laa koreck cd lelama yg best best tu n watch

Azliza said...

syikin & suri: kraftangan n jahit manik tu ok gak..upah pun bleh tahan tapi sy kena lembut2kan tangan yg keras ni..heeeee...
jijah: kebetulan malam tu citer kat astro pun tak best gak..tu yg sedih tuh.nak tgk vcd, vcd player plak rosak...uwwaaaa sedih betui